Search & Selection

At finde det rette juridiske talent for at løfte din organisation til det næste niveau, forudsætter at dem der bistår med rekrutteringen har en dyb forståelse for, hvordan kandidaten vil interagere og tilføre værdi til forretningen. Det er nemmere at vurdere juridiske kandidaters mulige værdi for forretningen, hvis man har erfaring med at lede og organisere juridiske afdelinger.


Experticon's search & selection model er udviklet i samarbejde med Anne Lensmar-Friedman fra LegalWorks, som er en af Nordens førende headhunters med fokus på rekruttering til det juridiske område.


Experticon har et godt overblik over det danske marked for juridiske, compliance og risk management kandidater og vil hurtigt kunne identificere egnede kandidater. Lad Experticon hjælpe dig med at finde ikke kun kandidater der er er aktivt jobsøgende, men også de kandidater der for nuværende ikke overvejer et jobskifte, men som måske finder den jobmulighed som du kan tilbyde attraktiv.

lightbulb-o

Hvad gøre EXPERTICON til noget særligt?

Experticon er et partnerdrevet firma etableret af thought-leaders inden for jura og legal tech med stor inhouse- og implementeringserfaring.

Vi har betydelig erfaring med at opbygge og lede juridiske afdelinger og har et stort netværk inden for området for jura, compliance og risikostyring, som gør os i stand til at finde det rette talent til din organisation.

Experticon is a partner-driven company established by thought-leaders within legal and legal tech, with considerable inhouse and implementation experience. We have access to experienced freelancers in the Nordics including Denmark, Finland, Norway and Sweden.

We focus on improving legal processes, structures, systems and risk exposures through legal risk management, lean thinking and the use of relevant legal tech tools. 

Kontakt Henrik for at høre mere

Copyright 2018, Experticon   -   Vilkår og Betingelser

>