Legal & Risk Consulting

Som ansat advokat/jurist kan det ofte være svært at finde tid til at fokusere på andet end at håndtere det løbende driftspres fra forretningen.


Experticon kan hjælpe og inspirere dig til at få success også med strategi-, udviklings- og forbedringsprojekter, som du drømmer om at gennemføre, men som ligesom hele tiden bliver skubbet til side af andre mere presserende sager. I M&A processer kan Experticon bistå med at vurdere eventuelle optimeringsmuligheder i selskabet, der er til salg, ligesom Experticon i post-closing fasen på interim basis kan bistå køber med hurtigt at få lagt en strategi og lavet konkrete optimeringsplaner etc. på området for legal & corporate affairs.


Lad  Experticon hjælpe dig med din dårlige samvittighed og med at nå i mål med dine juridiske strategi og legal operation projekter, mens du kan fokusere på at bistå forretningen.  

lightbulb-o

hvad gør EXPERTICON til noget særligt?

Experticon er et partnerdrevet firma etableret af thought-leaders inden for jura, risikostyring og legal tech, samt med betydelig inhouse- og implementeringserfaring. Vi har gennem samarbejdsaftaler også adgang til erfarne freelancers i de øvrige nordiske land og i andre dele af verden.

Vi har fokus på at optimere juridiske processer, strukturer, systemer og risikoeksponeringer gennem risikostyring, lean og brug af relevante juridiske IT-værktøjer. 

Kontakt Henrik for at høre mere

Copyright 2018, Experticon   -   Vilkår og Betingelser

>