Lær hvad Chatbots er og
hvordan de kan hjælpe din organisation

En chatbot er et stykke software som udfører en automatiseret funktion som kan tilgås via en simpel chat interface.

De kan transformere repetitive og arbejdsintensive opgaver til automatiserede arbejdsgange, som kan give dine jurister mulighed for at fokusere på andre og mere vanskelige juridiske opgaver. 

lightbulb-o

Eksempel: En GDPR træningsBOT

Følgende chatbot giver dit juridiske team mulighed for at uddanne deres kolleger om GDPR og havd det betyder for din organisation. Denne chatbot kan nemt installeres og tilpasses din organisations behov.

Chatbots i juridiske afdelinger

Chatbots kan med fordel benyttes i en række forskellige sammenhænge, herunder til kundesupport til at gennemføre online træning af medarbejdere. Chatbots forventes at kunne blive en stor hjælp for juridiske afdelinger, fordi de kan bistå med at give overblik over komplicerede juridiske forhold og give simpelt og konkret rådgivning, som din organisations medarbejdere har brug for at kende for at kunne opretholde et hensigtsmæssigt compliance niveau.

I 2021 vil mere end 50% af virksomhederne bruge mere årligt på bots og chatbot-udvikling end på traditionel mobil app udvikling.

Gartner Top Strategic Predictions for 2018 and Beyond


Store fordele ved brug af chatbots:
Økonomisk, Skalerbart & Særdeles Effektivt.

 • check
  Masse-kommunikation: Kommuniker komplekse juridiske forhold til dine medarbejdere eller kunder. Brug chatbots til intern uddannelse i juridiske emner af relevans for dine medarbejdere eller kommuniker med dine kunder.
 • check
  Cost-Effective: Chatbots er cost-effective at implementere og vedligeholde. De giver dine interne jurister mulighed for at fokusere deres tid på de mere svære og udfordrende juridiske opgaver.
 • check
  Scalable: Chatbots kan skaleres fra nogle få hundrede til tusinde af medarbejdere uden behov for ekstra arbejde. De kan let oversættes og kopieres.
 • check
  Intern træning: Oplys og uddan dine medarbejdere med en chatbot på din organisations intranet og/eller eksternt mod kunder via din organisations hjemmeside. 
 • check
  Fleksibel: En chatbot er meget lettere og mere effektiv at ændre end en hjemmeside. Det er muligt at indbygge stærke funktionaliteter der giver brugerne et godt overblik over "de grundlæggende regler" de regulatoriske rammebetingelser relevante for din organisation.
 • check
  Din organisation skiller sig ud: En chatbot er god til at engagere brugerne og dine medarbejdere og kunder vil formodentlig tage godt imod den.
 • check
  Chatbots er permanente: I modsætning til at have advokater eller konsulenter til at forestå gennemførslen af uddannelse, er chatbots permanente, billige, sjove og effektive. 
 • check
  Hurtig at udrulle og teste: Afhængig af størrelsen på chatbotten tager det kun nogle få dage, fra de indledende snakke til endelig udrulning af chatbot løsningen.
lightbulb-o

Eksempel: Den juridiske funktion

Chatbotten nedenfor kan udbygges og giver en juridisk funktion mulighed for at vise sit serviceudbud til de interne kunder.


Få et tilbud fra Experticon

Experticon kan tilbyde din organisation standardiserede og specialtilrettede chatbots, som "passer" og er tilpasset din organisations regulatoriske rammebetingelser og compliance strategi. Brug teknologi og simplificer og automatiser repetitive opgaver med en chatbot fra Experticon.


Copyright 2018, Experticon   -   Vilkår og betingelser

>